мɛн яαмαι2 мɛн,,ʝʋм ʋƨнα вℓσɢ ƨαια

Friday, 5 April 2013

Pinky 'Ambok'

Assalamualaikum .....

aku kata na post kan gamba 'PINKY AMBOK' aku ..hehe nahhh ..

neh , yang bear kat belakang tuh , bestfriend aku bagi .patut nya dia na bagi kat "pakwe" dia tp tak jadi cz dia kata beli mahal2 but kasi kat orang pakwe , baik bagi kawan .so dia kasi la kat aku .hehehehe
yang neh dengan koleksi angry bird kaka aku .. heheehe .
yang neh saja na tunjuk .kunun bukti aku ta la duk teringat sangat 'Ambok' neh , (kunun tak layan special la hehe ). aku letak kat rak buku n barang2 hiasan .susun comel2 kat sana hehe .(tak bawak tidur oke )
neh dengan bebear besar aku ,yang aku beli guna duit sendiri ..dulu bebear neh aku bawak tidur tapi lama2 aku jadik takut nak bawak tidur sebab besar kemain .hehe .Abah aku salu hadiahkan cerita hantu sebelum aku tidur time aku bawak bebear neh tidur dulu .. sweet kan abah aku ?? wekk .. hOh !!
neh aku na tunjuk pasal 2 benda tambahan tuh .haahaha .gift dari kawan gak , aku memang suka benda kecik2 n cute centu .. dorg memang memahami .. Korang ada ?? hehe . mestilah ada kan ?? saja na wat syok jee..
* Oke cukup wat syok !! orang dah cukup menyampah da tuh hehehehe* oke abai kan ea .

No comments:

Post a Comment

PIKIR2KAN LAH.........

kita ni rase suka je kat seseorg 2
and si DIA 2 ade respond yg bek trus je ajak couple...
xkira la kita cinta o x..agak2...2 cinta ke?

bila dah couple...
mula la nk pegang tgn la
bila jalan and pegang yang bkn2
bila xberjalan pas 2 mula la buat maksiat..
tiba2 kluar berita bayi kena buang...
2 yg org jmpa, yg orang xjmpa?
tah bape byk tah lagi...

couple sbb suka,handsem,cute,cantik...
konon cinta pandang pertama la
tapi bila kena kongkong mula la nk brangin
pas 2 putus xpk lak pe yg da korg wat mase couple dulu
laki hilang teruna, pompuan hilang dara...

laki nye alasan expert sgt...
bnyak tgk cite bkn2
bace buku bkn2
cerita kawan2
tp "sumpah sayang abg xpenah buat"

pompuanye alasan hilang dara..

1. kene rogol..
"asal xreport?"takut malu family...
tp sebenar nye buat dgn rela hati...2 yg xgtau family...

2. dulu kuat bersukan
tanye sukan ape..
jawab yg biasa2tanye sampai peringkat ape..sekolah je..
tgk sijil..upenye stakat men cgkak je.
.xkan dok lama2 pun ilang dara..

hermmm...itu la realiti sekarang ni...
xkira la laki o pompuan smua ade kepentingan sendiri
nafsu di ikuti..iman ditolak tepi..
bagi pendapat aku...even kita ni suka sgt kat seseorg,
n si DIA 2 ade respond yg suka kat kita...
xya la ajak couple...lom tntu kita ni ade rase cinta kat si DIA 2
and si DIA 2 pun same...
bek kawan je la kankenal hati budi masing..
bila da btol2 suka...tunang o kawen je la kan...